duminică, 9 august 2009

Femeia Berbec

“Nu crezi ca ar fi bine sa o prinzi din urma?”
“Nu, nu imi plac supersonicele.”
Cam asa s-ar rezuma in metafore agilitatea care te caracterizeaza. Lumea te considera o risipitoare de energie. Doar tu stii de unde iti umpli rezervoarele si cu ce, insa de fiecare data pari sa actionezi turata la maxim! Si nu obosesti! Te trezesti devreme, te culci tarziu si dintr-o zi intreaga a vietii tale s-ar putea face un serial cu foarte multe episoade. Chiar daca ai 15 ani sau 35 sau 65, cu greu lasi sa se vada oboseala. Care sunt punctele tale forte si ce te da de gol… ramane sa afli cu noi!
Structura corporala:
N-ai de ce sa te plangi! Arati sexy si in costum de baie si in cojoc de oaie! Inaltimea medie te face ravnita de mai toti barbatii, iar corpul destul de aratos (mai ales daca iti hranesti muschii cu fitness!) naste admiratie si printre randurile celor de sexul tau.
Berbecul patroneaza capul, asa ca e si normal sa ai un par superb, de cele mai multe ori ondulat, tample frumos arcuite si o placere nebuna de a experimenta coafuri. Pentru ca esti impulsiva prin definitie, ar fi bine sa nu te tunzi de fiecare data cand simti fiorul schimbarii. Nu de alta, dar la cata inspiratie si chef de aventura ai mai mereu, s-ar putea sa te trezesti pusa in situatia de a purta peruca o vreme…Stai linistita: parul tau creste destul de repede!
Ochii sunt mari, gene lungi, asa ca bucura-te de toate inventiile make-up artistilor si de toate inovatiile stilistilor! Nici ca ar putea gasi o femeie mai chitita pe experimentat noutatile! Pielea nu iti face probleme, asa ca nu te astepta la riduri de pe la 20 de ani, dar nu ar strica insa, macar din cand in cand, sa mai si dormi! La cat de activa insisti sa fii, s-ar putea sa imi contrazici comentariile…
Structura psihica:
Cine stie ce e in capul unei femei Berbec? Nici macar ea! Daca mai mereu e cu gandul la actiune, mai niciodata nu ii sta capul la gandit strategii! Si asa se intampla ca isi izbeste adesea cornitele de zid…Dar nu-i nimic! Se ridica, mai da o data, si inca o data pana se prinde ca trebuie sa schimbe tehnica. Sau locul! Este o optimista convinsa si incapatanata pana in maduva oaselor daca vrea ceva! Vointa este la ea de fier…Mai ales daca ne gandim la capricii! Barbati, masini, calatorii…tot ce nu poate avea devine tentant. Drumul pana la a obtine ceea ce isi doreste este o permanenta provocare si adora competitia mai mult decat locul de pe podium. Ca veni vorba despre podium, i se pare cel mai comod loc si pozitia de lider este cea pentru care s-a nascut. Deschide drumuri, incepe o multime de lucruri, canalizeaza energie, oameni si apoi dispare. Alearga la 2 curse deodata si uraste sa nu ia toti laurii. Pentru ca se baga adesea unde nu ii fierbe oala, isi face si dusmani. Dar nu-i nimic: are ac de cojocul fiecaruia si…coarne tari!
Viata amoroasa:
Esti pasiunea dezlantuita de dimineata pana seara si in continuare pana dimineata. Amanta ideala, sotia pasionala, mama energica. Marte, patronul zodiei tale, te face destul de directa in relatiile cu barbatii...si femeile din zodia ta sunt cele care fac cele mai multe cereri in casatorie. Da, voi ati schimbat moda! Barbatii roiesc in jurul tau, dar te atrag mai mult cei care se pastreaza destul de distanti. Iti place vanatoarea, flirtul si…negocierea! De obicei discutiile se incheie repede cu “la mine sau la tine?” iar uneori incep asa. Cum se termina? Uneori cu fraza aia celebra despre batranete si fericire pana la moarte!
Urasti sa ti se ingradeasca libertatea si vrei toata increderea pentru ca atunci cand ai fost prinsa cu toata inima, nu vei calca stramb.
Viata de noapte nu se desfaoara doar in pat, cu becul stins, ci oriunde ti se pare tentant. Un sarut pe ceafa si pasiunea tasneste coplesitoare.
Cand te asezi la casa ta, e impropriu sa spunem ca stai locului. Nu contenesti sa le faci pe toate femeile geloase prin aerul tau strengaresc, de femeie puternica si energica, prin sotul tau mereu la 4 ace, prin familia ta foarte dinamica. Esti un exemplu pentru multe femei, avand curajul sa iti expui punctul de vedere si, de multe ori, chiar sa il impui. Adesea gaina canta in casa, iar cand nu canta ea, inseamna ca nu e acasa! Certurile in cuplu sunt mai mult amuzante decat serioase, iar focul de paie pe care il aprinzi cu temperamentul tau vulcanic duce adesea la frumoase focuri de artificii in doi…Esti adorabila tot timpul, chiar si cand te enervezi! Cel putin pentru el, care sper ca e tolerant si in locul tau!

Un comentariu: