marți, 5 ianuarie 2010

Ce-şi doreşte o femeie în anul 2010?


1. Sa nu aiba parte de barbati care atunci cand beau devin sentimentali si ii povestesc toata viata lor. De ce? Pentru ca la inceput ar putea fi emotionata de un asemenea potop de sinceritate, avand in vedere ca rareori are de-a face cu asemenea efuziuni. Obisnuita cu cinismul si un bun simt al realitatii, atunci cand ii este servita o marturisire mai dulce decat crema de zahar ars, nu prea stie cum sa o trateze. Aici intervine capcana: ar putea crede ca a castigat la loterie si ca singurul barbat caruia nu-i este rusine sa-si recunoasca partile moi si pufoase (atentie, nu ma refer la burta) a nimerit fix in patul ei. Profund impresionata, ar radia de bucurie si ar incerca cate-n luna si-n stele sa-l faca sa ramana asa, perfect sensibil. Din pacate, aceasta stare nu dureaza, ci se evapora odata cu alcoolul din sangele lui. In momentul in care se termina sezonul petrecerilor si se epuizeaza toate sticlele de licori halucinante, barbatul parca se trezeste dintr-un vis si redevine asemanator celorlalte miliarde de barbati. Asadar, dragele mele, nu va incredeti in barbatii sensibili la betie. Va sugerez sa asteptati sa-i vedeti cat de emotivi sunt in timpul unui interval de sapte zile in care nu aterizeaza prin preajma lor nici un J.B. sau Old No7.
2. Sa nu aiba parte de barbati care, atunci cand este sincera si le spune "Dragul meu, nu mi-ai provocat un orgasm de trei luni incoace si singurele mele momente de bucurie sunt cele pe care mi le provoc singura", ii raspund cu "Esti fata mare , te descurci si singura" sau cu, ceea ce e infinit mai rau, "Iti fac o programare la ginecologie? "
3. Sa nu aiba parte de barbati care, dupa un "one-night-stand", promit ca o sa o sune in timp ce-si fac nodul de la cravata si sunt cu un picior afara din apartamentul ei. Astea sunt doar niste minciuni din politete, care nu-si au rostul atunci cand va aflati in situatii din cele mai putin formale, gen cand tu ai parul valvoi, iar el si-a dat prezervativul jos acum cinci minute.
4. Sa nu aiba parte de barbati care sa-i spuna "Mai bine iei tu anticonceptionale decat sa ne complicam cu latexul". Mi se pare mai urat sa-ti spuna asa ceva decat sa-ti uite ziua de nastere. Pentru asemenea indivizi, as promulga o lege care sa-i oblige sa poarte 8 prezervative in acelasi timp si sa-si puna o soseta pe limba atunci cand mananca o inghetata.
5. Sa nu se multumeasca cu jumatati de masura. Sa nu fie nevoita sa faca tabele cu calitati si defecte sau numaratori meschine inainte de a se hotari sa iasa cu cineva. Sa cunoasca barbati pe care sa ii doreasca din primul moment. Sa nu fie nevoita sa ii analizeze la sange. Sa spuna cat mai des "Wow!" si "Da!" si cat mai putin "Sa vedem ce-o sa iasa".
6. Sa fie iubita bine si mult de cine-si doreste, iar cei pe care nu si-i doreste sa o uite cat mai repede si intr-un mod cat mai frumos si sanatos.
7. Sa aiba puterea de a iubi curat si de a renunta cu demnitate atunci cand e timpul s-o faca.
Sunt sigura ca sunt mult mai multe lucruri pe care si le doreste o femeie la inceput de an nou, asa ca...
Va astept cu completari!
LA MULTI ANI!!!

Un comentariu:

  1. da...interesant...si sa nu insele...ca la randul lor sa nu fie inselate !
    felipo_rivera

    RăspundețiȘtergere