luni, 3 mai 2010

Cum poti deveni femeia ideala...


In urma cu cativa ani am citit un articol destul de interesant. Unii dintre voi e posibil sa-l fi citit deja... insa m-am gandit ca ar fi frumos sa-l impartasesc si cu altii...
Se spune ca femeia ideala e doamna in salon si...mai putin doamna in dormitor. Informatiile din acest articol nu au fost deloc usor procurate...prostituatele talentate, cele de la care ai ceva de invatat, nu se gasesc la toate colturile de strada – nici la propriu, nici la figurat. Belle (sa zicem) a dezvaluit cateva din trucurile cu ajutorul carora ea a reusit sa-si fidelizeze clientii. Ce sa faci, unde sa pui sau sa bagi mana, unde sa nu si alte cateva sfaturi picante aflate direct de la profesionisti!
1. Fa-l sa se simta “maret” – apropie cat de mult poti picioarele pentru a apropia si peretii vaginului, iar in pozitia misionarului trece-ti picioarele in jurul gatului sau pentru a-i strange penisul. Va avea senzatia ca este bine dotat.
2. Misca-te atipic! Incearca sa realizezi miscari circulare din bazin in orice pozitie te-ai afla. Nu e usor, insa dupa ceva timp te vei obisnui si va fi foarte placut pentru tine. In plus, el se va simti fantastic fiindca senzatiile sunt total diferite fata de clasicul du-te - vino.
3. Incearca sa ii “bagi in seama” testiculele in orice pozitie ai fi – va avea senzatia ca face sex in grup.
4. Decoreaza camera in culori “porno”. Ok, nu esti prostituata, deci nu poti sa iti amenajezi dormitorul ca si cand l-ai folosi numai pentru sex. Insa este dovedit stiintific ca nuantele precum rosu, violet si albastru starnesc pofta de sex. Poti cumpara asternuturi in aceste culori, poti folosi esarfe si alte obiecte decorative “temporare” pentru a colora incaparea.
5. Sex oral – Ei da, nu trebuie sa fii prostituata de lux pentru a sti ca barbati sunt innebuniti dupa sexul oral. Dar ar fi bine sa afli ca nu este suficient sa te napustesti cu gura pe ciocoflenderul baiatului. Diversifica. Acorda un interes major testiculelor, incearca sa iti folosesti gura si in mod particular limba pentru a le rasfata.
6. Si daca tot veni vorba de ele…nu trage prea tare de bilute – te poti juca, le poti framanta, dar nu incerca sa le muti de la locul lor fiindca sunt destul de bine ancorate si s-ar putea sa doara tare.
7. Joaca-te cu sperma. Actul sexual nu se termina odata cu ejacularea. Sau ma rog, se termina, dar daca vrei ca barbatul sa se intoarca la tine (tu pentru unele motive, Belle pentru altele) atunci va trebui sa il faci sa se simta bine pana in momentul in care iese pe usa. Dupa ejaculare poti fi creativa…acum depinde si unde a ejaculat si cat de greu va fi sa faci rost de “acuarele” pentru a picta.
8. Lasa-l sa te priveasca in timp ce ii faci sex oral. Din pacate (sau nu) nu este de ajuns intotdeauna sa iti vada fata. Incearca sa gasesti o pozitie in care sa ii faci sex oral si totusi sa ii dai ocazia sa iti priveasca vulva.
9. Tine in gura o bomboana mentolata atunci cand ii faci sex oral.
10. Look! No hands! Incearca sa-i faci sex oral fara sa te ajuti de mana. Nu stim de ce, dar se pare ca le place.
11. Priveste-l fix in ochi cand ii faci sex oral si fa astfel incat sa para ca te bucuri ca prestezi. Nu ca ar fi prea mare desfatarea pentru tine, dar e bine ca el sa creada ca topai de fericire ca iti permite sa-i faci o felatie. Yupiii!
12. Varianta ideala de sex oral (ideala pentru ei evident!): Imagineaza-ti ca penisul e o inghetata care se topeste! Grabeste-te si nu lasa nicio picatura topita de inghetata sa se scurga pe langa cornet.
13. Ai incercat sa faci sex oral dupa ce ai luat o gura de sampanie?
14. Dar sa alternezi cald cu rece pastrand pe noptiera un suc rece si un ceai cald? Atentie la dintii sensibili!
15. Deep throating…orice ai face, lor tot clasicul le convine. Ai grija sa nu versi…ca asta nu le mai place!
16. Ai inghitit vreodata? Incearca! Nu-i chiar asa de rau pe cat se spune. Acum sa nu-ti imaginezi ca e placut…
17. Daca te plictisesti in timp ce faci sex oral, poti musca si linge zonele din jur, abdomen, coapsa (mai ales pe partea din interior), oasele acelea proeminente ale bazinului situate de o parte si de cealalta a buricului, spre exterior.
18. Daca nu gasesti o pozitie in care sa te poata privi, incerca sa-ti pui o oglinda in dormitor… cu dublu rol. Te poti ruja in oglinda, sau ii poti da ocazia sa va priveasca cand faceti sex. Incearca sa nu asezi oglinda astfel incat sa fie evident ca pentru asta a fost pusa acolo – trebuie sa aiba impresia ca el este cel care a descoperit ca intr-o anume pozitie poate privi in oglinda. Va pastra acest mic detaliu ca fiind “micul lui secret”… 
19. O pozitie de care te poti bucura si tu – stai pe burta cu picioarele apropiate. El se poate aseza “calaret” peste tine, cu genunchii in stanga, respectiv dreapta coapselor tale. Ridica putin fundul pentru a fi penetrata si apoi lasa-l la locul lui. Mai apoi, el se misca si amandoi va bucurati. 
20. Mangaie-te in orice pozitie ai sta! In primul rand pentru ca iti provoci placere tie si in al doilea rand pentru ca il excita.
21. Mimeaza. De preferat ar fi sa ai orgasm pe bune… insa stim toate ca nu se intampla evenimentul atat de des pe cat am vrea. Iar el va fi frustrat daca nu ai ajuns la climax. La drept vorbind eu nu prea sunt de acord ca intr-o relatie ar trebui sa mimezi orgasmul, dar intr-un final e alegerea fiecareia dintre noi. Poate, intr-o zi, daca nu sunteti cuminti, va voi invata cum se mimeaza perfect orgasmul.
22. Fii rea! Atunci cand “ii dai o mana de ajutor” nu iti imagina ca iti mangai pisica.
23. Fii iar rea! Daca nu ai in dotare o pereche de catuse cu care sa-l legi de pat, poti folosi o esarfa sau o cravata, iar daca iti este rusine sa “scoti arsenalul”, poti pur si simplu sa ii imobilizezi mainile deasupra capului atunci cand esti tu deasupra. In mod cert nu esti suficient de puternica cat sa il poti forta, dar iti garantam ca nu va opune rezistenta.
24. Daca totusi ai curaj sa te aprovizionezi dintr-un sex shop, nu ezita sa folosesti diverse jucarii erotice, cum ar fi tanga din jeleu, o nuielusa, catuse sau chiar mai mult de atat.
25. Tot la capitolul shopping, n-ar fi rau nici sa ii faci cadou lenjerie sexy!
26. Cu prostata la palpare! Prostata se palpeaza prin tuseu anal. Atunci cand vrei sa-i provoci un orgasm instant, baga un deget in anus si “gadila” peretele din fata. Vei simti acolo ceva (prostata) ce are alta textura decat restul anusului… lui o sa ii placa… tie, n-as baga mana in… foc.
27. Varianta de lux a degetelului: o alta posibilitate de stimulare anala ar fi bilele thailandeze. Intra deja in categoria “profi” iar eu sunt destul de nesigura ca el va sta cuminte ca tu sa-i bagi diverse chestii in fund, insa daca esti curioasa, poti incerca…
28. Tipa! Spune-i ca nu mai poti de placere, chiar daca tu numeri mustele de pe tavan. Poate reusesti sa il incurajezi atat de mult incat chiar sa inceapa sa se miste bine.
29. Joaca diverse roluri. Azi esti asistenta, maine esti prostituata (ma rog, acum daca esti in fiecare zi, nu mai merge rolul), poimaine esti scolarita. Ai grija sa creezi si mediul adecvat – imbracamintea, tonul vocii, atitudinea, bautura potrivita, eventual si cateva detalii decorative – o seringa, caiete, carti, catuse… tot ce-ti trece prin minte si ai prin casa.
30. Poarta tocuri. De preferat pantofi rosii.
31. Pastreaza din cand in cand cateva haine pe tine – portjartiere, fusta, pantofi, curea, camasa desfacuta, etc
32. Acorda atentie preludiului! S-a lansat o legenda conform careia preludiul ar fi bun numai pentru femei. Nu-i adevarat. Daca stii ce sa faci, un barbat poate deveni un fan inflacarat al preludiului. Un masaj erotic este un exemplu destul de ilustrativ in acest sens.
33. Faceti dus sau baie impreuna. Sau macar ajuta-l sa se spele pe spate. Oricum baita va degenera in sex.
34. Faceti dus impreuna cu lumina stinsa. Cine stie ce descoperiti cand bajbaiti pe intuneric.
35. Alta pozitie soc: el pe spate, tu calaret cu spatele la el. Secretul este sa te joci cu testiculele si sa te apleci din cand in cand pentru a-i permite sa priveasca stii tu ce.
36. Stai la un etaj superior? Ai un balcon izolat de privirile curioase ale vecinilor? Initiaza o partida de sex sub cerul liber. Veti avea senzatia ca faceti sex in vazul tuturor, insa partea buna e ca aveti sanse destul de mari sa nu va vada nimeni.
37. Asa cum va spuneam mai devreme, preludiul este o parte importanta a actului sexual chiar si pentru barbati. Insa incearca sa intelegi ca preludiul nu inseamna numai mangaierile din pat menite sa pregateasca organele in vederea copulatiei din pozitia misionarului, ci multe alte detalii care pot face cat o mie de mangaieri. De exemplu: renunta sa porti chiloti prin casa. Cat timp va uitati la televizor sau stiu eu ce faceti seara, gaseste o pozitie de tip “I’ve got nothing to hide” prin care sa ii comunici absenta piesei vestimentare mai sus mentionate.
38. Fii sclava lui... macar o data.
39. Inca ti se mai intampla sa te scoata in oras? Atunci ai face bine sa ii faci aceste iesiri placute fiindca statisticile ne arata ca nu multi sunt anii in care un cuplu are viata sociala. Surprinde-l la restaurant sau in alte locatii cu gesturi sexy, eventual facute pe sub masa.
40. Nu te mai scoate in oras? Atunci incearca sa-l intampini acasa in ceva sexy. De exemplu, sortul de bucatarie ti-ar sta mai bine daca n-ai purta nimic dedesubt.
41. Trimite-i mesaje perverse.
42. O prostituata experimentata are Intotdeauna ceva “intaritor” la indemana in cazul in care un client are probleme. Tu insa poti pastra ceva picaturi afrodisiace in cazul in care ai numai tu pofta de nebunie.
43. Cheful refuza in continuare sa apara? De cand nu v-ati mai uitat impreuna la un film cu bulina?
44. Prima data cu un partener nou, indiferent ce gasesti prin pantaloni, trebuie sa fii placut surprinsa. Vaiiii, n-ai mai vazut niciodata ceva atat de mare…
45. In prag de orgasm (al lui evident), strange-i testiculele cu blandete.
46. Joaca-te in timpul sarutului cu limba lui ca si cum ai mima un sex oral. Asfel, un scurt sarut se transforma in ganduri perverse care abia asteapta sa fie puse in practica.
47. Un sfat pentru placerea ta: accepta orice fel de sex si abia apoi vezi daca-ti place.
48. Trezeste-l uneori nu cu micul dejun, ci prin oralitatea ta desavarsita.
49. Impacati-va prin sex (psihologii spun ca nu-i o treaba utila, dar stim toti ca poate fi placuta).
50. Daca totusi esti de acord cu punctul 47, atunci macar transforma-l in regula: cand va certati, propuneti ca de fiecare data cel care a avut dreptate sa-i dea o porunca erotica celuilalt.
51. Tot din categoria foloseste “sexul ca pe o arma”, va prezentam regula de aur a unei prostituate: Propune-i diverse recompense sexuale. Spre exemplu: “vrei aia, atunci trebuie sa...”
52. Vorbeste urat. Foarte urat…
53. Iar apoi lasa-te pedepsita pentru comportamentul tau neadecvat unei domnisoare : P
54. Fa-i cadou o poza cu tine sexy… ai grija insa! S-ar putea sa ajungi vedeta fara sa vrei!
55. Recunoaste! N-ai facut striptease nici macar o data. Daca am dreptate, ar fi cazul sa incerci. Daca iti este teama ca nu vei face altceva decat sa iti etalezi celulita, afla ca exista suficiente accesorii care sa acopere zonele “problematice”: dresuri cu banda, portjartiere, corsete, etc.
56. Ai un timid in patul tau? Folositi diverse jocuri: spre exemplu leaga-l la ochi si fa orice iti cere. Insa trebuie sa spuna exact ce vrea fiindca tu nu vei face nimic altceva decat sa ii urmezi instructiunile.
In cazul unei prostituate se intampla mai rar, insa la tine chiar s-ar putea sa functioneze. Daca iti place parterul de sex (probabil ca iti place) atunci e suficient sa te concentrezi asupra placerii si nu asupra performantei. Miscarile pe care le faci pentru a-ti face tie placere vor fi in mod cert si pe gustul sau.
57. Iti place sa se joace cu sanii tai, nu-i asa? Te-ai gandit sa-l rasplatesti cu aceeasi moneda? Si sanii barbatilor sunt puncte erogene, iar stimularea corecta a mamelonului poate provoca o erectie de zile mari.
59. Si daca tot veni vorba de sani… foloseste-i! Contactul corpului sau cu sanii tai sunt o placere din orice unghi s-ar intampla! Practic, oriunde ti-ai lipi sanii e bine… Desigur, in unele zone este de mii de ori mai placut pentru el.
60. Stai dezbracata deasupra lui si citeste-i o povestioara dintr-o revista erotica.
61. Lasa lumina aprinsa. Macar o data!
62. Stim, esti o doamna…dar din cand in cand fa un efort si bea direct din sticla suculetul tau de portocale. Joaca-te cu gatul sticlei ca si cand ar fi altceva… si cand spun joaca-te, nu ma refer la mana.
63. Tot la capitolul lichide, te sfatuiesc sa iti uzi din greseala bluza de pe tine. Daca e subtire iar tu nu ai sutien pe tine, efectul este garantat. Spalatul vaselor poate astepta…
64. In cazul in care printre voi mai exista tufisuri, incercati sa va epilati inghinal total sau macar “Brazilian”.
65. Atinge-te de una singura si lasa-l sa te priveasca. Insa tine-l la distanta macar cateva minute.
66. Of… si daca tot veni vorba: daca nu te masturbezi, ar fi cazul sa incepi, femeie! Daca tu nu iti cunosti corpul, cum sa ai pretentia sa il stie el?
67. Atinge-l in zona dintre scrot din penis.
68. Nu trebuie sa aplici toate aceste tehnici intr-o singura partida.
69. Uneori e suficient sa faci dragoste pur si simplu.

P.S. Recunosc ca articolul este un pic cam...excentric...pentru gusturile unor persoane...Eu insa sper ca v-a starnit interesul si ca v-a facut placere sa-l cititi :)


3 comentarii:

  1. Mie mi-a starnit interesul!

    RăspundețiȘtergere
  2. uhaa :)) bine bine :->

    RăspundețiȘtergere
  3. va fi la fel ca un bărbat sau o femeie? aceste atribute cu prostituate? sau vrei o femeie senzuala care va descoperi impreuna dorintele si limitele in sex? sau doresc un companion femeie, credincios, iubitoare si grijulii comuniune de familie? sau cu un partener care este în orice situaţie? sau o femeie adevărată? nu barbatii vor o femeie ca o căţea? ... bine, dacă vreau să ştiu unde să închirieze şi vor fi mult mai ieftin şi suficientă pentru acest scop. Dar eu prefer o femeie de adevăr rare.

    RăspundețiȘtergere