duminică, 11 noiembrie 2012

Bărbatul Berbec

Ce trebuie să știi, înainte de toate, este că, în cazul bărbatului Berbec, nu trebuie să fii tu cea care să facă primul pas. Lasă-l să îți câștige dragostea! Dacă ești deșteaptă, nonconformistă și debordând de sexualitate, ești femeia potrivită! Este important să fii sinceră și drăgăstoasă și el nu va pleca niciodată de la tine. Bunătatea și atenția sunt calități pe care le apreciază în mod deosebit. Sensibilitatea Berbecului îl face loial și simpatic. Ai grijă însă, dacă îl critici în fața altora riști să îl înfurii foarte tare. Lasă-l pe el să fie șeful, are calități de lider și îi place să conducă. Chiar dacă vrei să fii tu cea care ține frâul, fă acest lucru subtil și încearcă, pe cât posibil, să îi dai impresia că el este cel care controleaza lucrurile. Sfat: La prima cină împreună, mâncați carne. (nu cred că veți întâlni prea mulți bărbați Berbeci vegetarieni)


Cum e bărbatul Berbec
Cine e creatura aceea care vorbește la telefon? Să fie un dinam electric? Să fie o torță, o pasăre, o explozie, sau Superman? Păi, cam așa ceva. E un bărbat din zodia Berbecului, ceea ce e cam același lucru. Să sperăm că știți exact ce vă doriți. Dacă vreți emoții, un bărbat în zodia Berbecului vi le poate oferi din plin și nu veți avea parte de nici un moment plictisitor. Dar dacă vă doriți siguranță și stabilitatea unei iubiri calde, confortabile, ați greșit adresa.
Berbecul vă poate copleși acum cu ardoare plină de pasiune, pentru ca în clipa următoare să fie la fel de glacial ca un urs polar. Dacă îl insultați sau dacă își pierde interesul pentru dvs., personalitatea lui caldă, impulsivă, guvernată de Marte, va îngheța imediat. Ca să-l "aprindeți" din nou va trebui, probabil, să luați totul de la început. Bărbații din Berbec sunt un izvor nesecat de idei și energie creatoare. Probabil că e greu să țineți pasul cu el, dar ați face bine să încercați din răsputeri.
Măcar din punct de vedere intelectual. Berbecul are un talent deosebit să lase în urmă "melcii", fără să mai arunce nici o privire peste umăr. Probabil că va arata și se va purta ca și când ar fi mai tânăr decât este, ceea ce e foarte încântător, dar atitudinea lui tinerească se poate extinde până la latura mentală și emoțională a personalității lui, iar maturizarea nu se va petrece prea devreme în viața unui bărbat din Berbec.
El nu are răbdare cu cei care se mișcă încet, e îndrăzneț și plin de încredere în sine, întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți și uneori chiar prea repezit. Poate fi plin de generozitate, oferind bucuros străinilor atât timpul, cât și banii, înțelegerea și bunurile sale. Însă poate fi și exasperant de intolerant, nesimțitor, egoist și pretențios atunci când dorințele sale nu sunt îndeplinite pe loc sau când e obligat să suporte anturajul unor persoane negative.

Cum cucerești bărbatul Berbec
E un adevărat tur de forță să-l convingi că ești superioară tuturor celorlalte femei, dar dacă reușești s-o faci, îți va fi cu desăvârșire fidel. După o separare, dacă îl prinzi în dispoziția necesară, i-ai putea reaprinde pasiunea dacă te porți ca și cum abia v-ați cunoscut. Va trebui să faci pe inaccesibila, pentru că el adoră provocările. Dacă îți trece prin cap să te joci cu el flirtând cu alții, las-o baltă!
Îl poți pierde cu o singură șoaptă sau o simplă privire intimă aruncată altui bărbat. El insistă să fie primul în toate, inclusiv în inima ta. Bărbatul Berbec e extrem de posesiv și gelos și, ce e mai rău, nu îți va acorda niciodată încrederea oarbă pe care el o așteaptă din partea ta. Va trebui să înțelegi că discuțiile animate pe care le poartă cu alte femei sunt complet inocente, căci va pretinde toată libertatea de a avea contacte sociale pe care ți-o refuză ție, și mai mult decât atât. Iubitul tău de sub semnul lui Marte te va cimenta pe un piedestal și se va aștepta ca tu să stai cuminte acolo. Să nu miști nici un degețel! Nici măcar să nu pari că ai vrea să o faci!
Berbecul mascul e un rebel din naștere. Adoră să sfideze autoritatea și crede că e mai deștept decât toți ceilalți. Tot ce se poate, dar oamenilor nu prea le place să li se scoată ochii cu asta. Din cauza superiorității afișate ostentativ, are toate șansele să o ia de multe ori în barbă, iar superiorii îi vor da numeroase și dureroase lecții de modestie din cauza refuzului de a se supune. În aceste momente tu vei fi favorizată, căci va da fuga la tine ca să-i pansezi ego-ul rănit.
Astfel, vei afla că sub fațada lui agresivă, stăpână pe sine, zace un complex de inferioritate pe care nu l-ar recunoaște nici mort. Să nu faci niciodată greșeala să te declari de acord cu inamicul lui din acel moment și nici să nu încerci să fii corectă și să privești controversa din toate unghiurile. Trebuie să iubești ce iubește el și să urăști ce urăște el. Dacă nu poți respecta codul acesta, găsește-ți alt bărbat.
Firea Berbecului e lipsită de ascunzișuri și subtilități, așa că nu va fi deloc greu de spus când un astfel de bărbat a pus punct unei relații. Răceala și plictiseala din vocea și comportamentul lui vor fi fără echivoc și vor fi, de obicei, acompaniate de o declarație deschisă, care va clarifica și mai bine totul. Pe de altă parte, o explozie de furie devastatoare e mai puțin gravă, căci arată că nemulțumirea lui e, probabil, trecătoare, iar iubirea poate fi salvată. Bărbaților din Berbec nu le plac jocurile.
Când a găsit iubirea nu va pierde timpul, dar ai grijă să-l lași pe el să o declare. Nu-l "vâna", nu-i telefona des, nu-i arăta deschis cât de îndrăgostită ești și nu-ți declara sentimentele decât atunci când ești absolut sigură că sunt împărtășite. Nu există cale mai rapidă de a-l pierde decât să faci prima mișcare. Dacă nu-i dai voie să preia conducerea își va pierde interesul atât de repede, că nu vei pricepe ce s-a întâmplat. Însă, odată închegată relația, nu fi prea distantă, căci va căuta în altă parte atenția de care are nevoie. Nu fugi de el și nu fugi după el.
Trebuie să-l ții în priză, chiar și atunci când ești a lui, dar în același timp are nevoie să-l asiguri că îl iubești orice ar face. Învață să faci această echilibristică delicată între interesul afectuos și detașarea distantă sau învață să trăiești fără bărbatul Berbec.

Dragostea și bărbatul Berbec
Când e vorba de dragoste, nesăbuința lui e uluitoare. E în stare să se arunce cu capul înainte într-o relație amoroasă, convins că e singura iubire adevărată din toate timpurile, cu excepția, poate, a celei dintre Romeo și Julieta. Când "bibeloul de porțelan" al amorului se sparge, Berbecul culege cu grijă toate cioburile și încearcă absolut toate modalitățile care-i trec prin cap pentru a salva idila moartă.
Dacă nu se mai poate face nimic, o va lua de la capăt cu o nouă Julietă și va fi ca și când s-ar îndrăgosti pentru prima dată în viața lui. Oricâte greșeli amoroase ar face, bărbatul din Berbec va fi mereu convins că iubirea vieții lui, perechea lui de suflet îl așteaptă după următorul vis. Dacă nu ești o femeie în zodia Scorpionului, bărbatul din Berbec e visul oricărei femei în ceea ce privește pasiunea. E tot ce-ți poți dori. E atât de idealist și sensibil la sentimente, încât va stoarce dintr-o relație toți fiorii, toate suspinele și culmile extazului posibile. Berbecii sunt incapabili să păstreze rezerva.
Ei nu știu să meargă decât până la capăt și se dăruiesc total persoanei care îi pasionează în momentul respectiv. E posibil ca bărbatul din viața ta să fie unul dintre Berbecii ovini: tăcut și liniștit. Nu te lăsa păcălită. Tot Marte îl guvernează. Când întâlnești genul acesta, verifică registrele contabile ale afacerii sale și te vei convinge că ai de-a face cu un Berbec adevărat. Apoi stai de vorbă cu fostele iubite, care probabil că-ți vor spune chicotind: "El? Timid? Reținut? Cred că vorbești despre altcineva!". Acel comportament liniștit e o mască ce ascunde un suflet înflăcărat și o capacitate de a lua decizii dure în plan profesional.
Nici un alt semn zodiacal nu poate fi atât de fidel ca Berbecul, atunci când e cu adevărat îndrăgostit de cineva alături de care vrea să-și petreacă restul vieții. Onestitatea îl va împiedica să te înșele, iar idealismul îl va împiedica să-și dorească asta. Promiscuitatea sau chiar flirturile nevinovate, nu fac parte dintre obiceiurile bărbatului Berbec atunci când e implicat din toată inima într-o relație. El caută o iubire ca-n povești, iar în povești atitudinea față de dragoste și sex nu e niciodată ușuratică. Celelalte femei din viața lui fac parte din categoria I.A.T. (înainte să apari tu).
Desigur, trebuie să fii cu ochii în patru la posibilitățile viitoare, căci, oricât de sincer e actualul lui devotament față de tine, nevoia lui de romantism e atât de puternică, încât e capabil să înceapă să-l caute în alte părți dacă nu-i menții permanent iluziile. În clipa în care iubirea voastră își pierde parfumul idilic, el e pe cale să se abată de la calea cea dreaptă. În caz că nu știți despre ce vorbesc, pentru el ideea de dragoste ca-n povești nu include mersul la culcare alături de o femeie care are prișnițe cu spirt pe piept, ca să-i ușureze tusea.
Nici să te vadă făcându-ți toaleta intimă, pilindu-ți unghiile, vopsindu-ți părul, jupuindu-ți pielea arsă de soare sau certându-te ore în șir cu mama ta la telefon. În mintea lui, chestiile astea nu prea se potrivesc cu o prințesă din basme. Când vrea să te trezească cu un sărut, îi cam piere impresia că e Prințul Fermecat dacă tu sforăi sau urli la el să te lase să dormi. Trebuie să fii pregatită să-l întâmpini în fiecare dimineață cu ochii umeziți de roua somnului și respirația tăiată la vederea frumosului lui chip așezat pe pernă lângă al tău. Ai grijă să-i spui asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu