duminică, 9 august 2009

Femeia Taur

Feminitate in toate ipostazele!

Fie ca o intalnesti la piata, sambata dimineata tocmindu-se cu precupetele, fie ca o vezi la o lansare de carte misterioasa si omniprezenta, fie ca este blocata in trafic fara sa se isterizeze sau acasa pregatind o masa delicioasa pentru familia ei numeroasa, femeia Taur este cea care isi ia cel mai in serios rolul de femeie. Nu se dezice de la nimic si, cu un aer serios si realist, stie cum sa se descurce cu orice. Pare femeia care are solutie pentru toate problemele si stilul ei strategic de a gasi solutia optima o face o prezenta de dorit in orice context: mama, iubita, sotie, prietena, sefa, colega, vecina…orice ipostaza o avantajeaza!

Structura corporala:

Taurul este o zodie de pamant, iar femeile nascute sub acest semn au, de obicei, o inaltime medie. Gatul lor este puternic si reprezinta punctul lor forte! Corpul este destul de musculos, cu solduri bine dezvoltate, dar si foarte armonioase avand in vedere ca le patroneaza Venus. Foarte bune gospodine, multe dintre ele sunt gurmande declarate. De aici problemele cu silueta…Daca mai adaugam si afectiunile glandei tiroide avem sanse sa gasim prin randul Tauroaicelor si femei cu probleme de greutate. Fara a fi complexate de felul in care arata, ele sunt mereu o prezenta tonica. Ingrijite, curate, atente la aspectul si prezenta lor inspira admiratie, dar si invidie. Mersul le este sigur, apasat si exprima pe de o parte incredere in sine, pe de alta simtul practic al omului care stie pe ce drum merge: drumul sau!

Structura psihica:

Mintea Taurilor nu e de tipul briciului! Insa, desi merge pe sistemul buzduganului care se ridica sus de tot si cade peste cateva zile, atunci cand cade ajunge exact acolo unde trebuie! Tauroaicele nu sunt supersonicele care prind ideile din zbor si cauta solutii la baza. Pentru ele, totul e calculat si bine planificat. Simtul practic, al materialului si concretului le dezvolta o intuitie formidabila cu privire la orice problema care priveste lumea in care traieste. Fara a visa 10 ore din 12 la cai verzi pe pereti, Tauroaica noastra are timpul bine organizat si viata planificata poate pana la pensie. Este o femeie hotarata, care stie ce vrea, capabila sa aiba pretentii si nu doar idealuri, reusind sa impleteasca intr-o relatie iubirea si banii, cariera si familia.

Perseverenta pana la obsesie atunci cand este vorba despre interesul ei sau al familiei, ea este una dintre cele mai devotate semne. Nu si-ar insela barbatul, nu si-ar trada pasiunile, nu ar parasi corabia decat ultima si atunci cand ar fi convinsa ca, intr-adevar, nu mai e nimic de facut.
Posesiva adesea, poate fi destul de dificila pentru cei care o judeca dupa aparente. Totul se datoreaza insa capacitatii ei enorme de a darui care presupune si expectanta unui raspuns pe masura. Se intampla ca unele femei Taur sa alunce pe panta egoismului, gandindu-se doar la aspectele materiale ale existentei. Desi ar putea crede ca fericirea se poate cladi doar din bani, majoritatea descopera ca e nevoie si de iubire, astfel incat reusesc sa se “salveze” la timp. Iar atunci cand o femeie Taur isi descopera senzualitatea si sexualitatea totul devine un spectacol…Cu usile inchise, rezervat celor ce merita! Si credeti-ma, stie sa aleaga!

Viata amoroasa:

E ca un film pe care l-ai vazut de 20 de ori si de care nu te plictisesti niciodata. Viata amoroasa a femeii Taur nu este foc de paie si pasiunea nu trece in 2 saptamani. Desi dedicata placerilor vietii, ea nu este o aventuriera declarata si prefera stabilitatea in locul riscului. Iubeste barbatii puternici, pe care sa ii admire, dar sa ii si sprijine. Patronata de zeita frumusetii, atrage o multime de admiratori si inspira o groaza de barbati, de la poeti la oameni de afaceri. Pentru ea s-a inventat poezia de dragoste, pentru ea s-au nascocit masinile luxoase. Romantica fara a deveni dulceaga, provocatoare si senzuala, capabila sa ofere si sa primeasca la cote inalte, este partenera pe care orice barbat si-o doreste: mama, sotie, amanta, prietena.

Nu se grabeste de fel si cu atat mai putin atunci cand isi alege barbatul cu care hotaraste sa isi imparta viata. Odata ales, acela nici nu va crede peste ce fericire a dat. Prezenta ei este placuta, intelingeta ei seamana mai mult a intelepciunea batraneasca, aceea care rar da gres, grija pentru gospodarie ii da acea alura clasica dupa care orice barbat tanjeste, iubirea pentru copii o face completa.

Ca mama, este foarte grijulie cu odraslele atunci cand sunt mici si foarte exigenta atunci cand incep sa distinga binele de rau. Capabila de o educatie extraordinara, va face din copiii sai adevarate modele. Ea insasi va fi un model pentru ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu