duminică, 11 noiembrie 2012

Bărbatul Gemeni

Bărbatul Geamăn este liber și neliniștit. Femeia pe care o caută trebuie să îl înțeleagă, să împărtășească multe lucruri cu el, domenii de interes. În același timp nu trebuie să îl faci să se simtă ținut în frâu. Este o persoană rațională și pune preț pe o conversație antrenantă. Geamănul este strălucitor și în nici un caz nu va fi monoton în iubire. Nu poate sta supărat și, în cazul în care ești iritată pe el, nu va ezita să vină să îți ceară iertare. Nu profita prea mult de firea lui conciliantă, are și el, cu atât mai mult ca bărbat, orgoliul lui. La prima cină împreună, gătește-i feluri speciale și neobisnuite, precum firea lui! Sfat: Dacă vrei să îl aprinzi, poartă o curea! 

Cum cucerești bărbatul Gemeni 
E ușor și plăcut să iubești un bărbat din acest semn, cu condiția să nu încerci să te apropii prea mult de el. Esența lui cea mai profundă îi aparține doar lui și n-o va împărtăși cu nimeni, nici măcar cu tine. Ai grijă ca relația să aibă un aer relaxat, chiar superficial, și nu fi prea pasională sau dramatică.

Nu-l plictisi, stârnește-i mereu interesul și idila ta cu Geamănul poate fi deosebită. Nu te răscula împotriva caracterului lui schimbător. Schimbă-te odată cu el. Fii la fel de ageră și interesată de viață ca el, altfel legătura voastră va fi trecătoare. Mai presus de orice, el caută un partener intelectual. O femeie care să aibă o inteligență comparabilă cu a lui și care să-l și întreacă uneori, căci nu e egoist. E un realist, iar un mediu care să-l provoace intelectual îl stimulează mai mult ca orice.
Ultimul lucru pe care și-l dorește e un șoricel prostuț sau o femeie-cârpă. Lasă-ți inteligența să strălucească. Nu-l va speria ca pe alți bărbați, ci îl va atrage irezistibil. Gemenii au tendința să-și dea uitării vechii prieteni în favoarea celor noi, dar nu din cauză că sunt nesimțitori. Propriile lor personalități fluctuează și evoluează neîncetat, așa încât e firesc ca ei să caute compania unor persoane care să le împărtășească interesele din momentul respectiv.
Geamănul se simte ca acasă oriunde. Rareori simte vreun atașament profund și durabil față de amintiri, locuri, oameni sau lucruri. În timpul unor lungi perioade de singurătate poate vărsa o lacrimă-două, dar din cauza singurătății, nu din nostalgie pentru ziua de ieri. E un personaj gregar și detestă, ba chiar îi e groază să fie singur prea mult timp.
Dacă reușești să-l faci să înțeleagă că îi vei fi parteneră, tot timpul lângă el, fără să contezi pe el în vreun fel și fără să te aștepți din partea lui să conteze pe tine, probabil că se va gândi în mod serios să "semneze contractul". Însă nu uita de riscurile pe care ți le asumi. Mulți Gemeni se căsătoresc de mai multe ori, dar e mai probabil ca acest lucru să se întâmple atunci când se însoară la o vârstă prea fragedă și nu așteaptă să se maturizeze.

Dragostea și bărbatul Gemeni 
Când ești îndrăgostită ai un plăcut și cald sentiment de securitate. E acea minunată seninătate pe care ți-o dă conștiința faptului că cineva îți va fi mereu alături când vei avea nevoie de el, că nu mai ești singură pe drumul vieții. Toate îndoielile pe care le aveai înainte se topesc.
Asta doar în cazul în care nu ești implicată într-o relație cu un bărbat influențat de Mercur, căci acest lucru ți-ar cam tăia acel "cald sentiment de securitate". De fapt, te vei adapta mult mai bine relației cu un Geamăn dacă-l vei trimite la pâine luni și nu te vei aștepta să apară până joi.
Nu-l aștepta niciodată decât când îl vezi apărând la colțul străzii și nu te agăța de el când vrea să plece. Odată ce te-ai obișnuit cu incapacitatea lui de a sta într-un loc și cu spiritul lui imprevizibil, ai șanse să faci relația să meargă.
Nu conta pe el să-ți fie alături, căci probabil nu vei ști niciodată când și unde va fi, ceea ce îți va sădi în suflet o parte dintre acele îndoieli pe care o idilă le îndepărtează în mod normal. E adevărat că atunci când ești îndrăgostită de un mercurian nu ești niciodată singură.
Ai tot timpul în preajmă cel puțin două persoane...și amândouă sunt el, căci - după cum știi - e născut în zodia Gemenilor, iar aceștia nu sunt niciodată identici. Natura duală a Gemenilor combină două personalități complet distincte. S-ar putea să fii îndrăgostită chiar de unul dintre acei mercurieni care sunt tripleți sau cvintupleți, așa că ai o mulțime de persoane care să-ți țină de urât, chiar și atunci când ești singură cu el. Geamănul tipic e favoritul fiecărei gazde, pentru că îi plac oamenii.
Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Rareori vei găsi un bărbat din acest semn care să nu stăpânească perfect arta conversației. Are un bun gust desăvârșit, e plin de remarci spirituale, iar complimentele lui sunt adevărate capodopere de sinceritate caldă. Maestru al manierelor impecabile și al simțului social, va fi sufletul petrecerilor.
Dacă îl vezi pentru prima dată la o reuniune, unde își desfășoară uluitoarea personalitate multiplă, n-ai nici o șansă să scapi. Vei fi convinsă că e cel mai fascinant, interesant și inteligent bărbat pe care l-ai văzut în viața ta și nimeni nu poate nega asta.
E firesc să fii emoționată și impresionată. Dar, înainte să te gândești deja la căsătorie, asigură-te că ești în stare să faci față unui viitor nesigur alături de un bărbat ale cărui stări de spirit se schimbă la fel de ușor ca direcția vântului și ale cărui scopuri în viață se pot modifica drastic înainte să se termine luna de miere. Într-o zi, bărbatul tău din Gemeni poate trece pe la tine cu o maimuță pe umăr ca să te ia la bâlci. Îți va aduce flori, parfum, un disc vechi sau câteva cărți, una poate chiar scrisă de el.
Orele vor trece pe nesimțite când te vei scălda în lumina solară a bunei lui dispoziții, vei râde la glumele lui inteligente și te vei topi sub influența farmecului lui galant. Îți va spune "te iubesc" în o sută de feluri, așa cum nimeni altcineva nu ar fi în stare. A doua zi te va suna și va anula o întâlnire fără nici un motiv, făcându-te să-ți imaginezi tot felul de nenorociri.
Glumea oare când ți-a spus că te iubește? Are pe altcineva? Are necazuri? Temerile tale pot fi întemeiate. Sau nu. După o săptămână va reapărea, plin de remarci sarcastice, prost dispus și iritabil. Va fi nervos, critic și meschin. S-ar putea să-ți critice pantofii, rujul sau gustul literar și să-ți exprime niște îndoieli destul de pertinente cu privire la viitorul vostru împreună.
Dacă nu va fi așa, va fi posac, gânditor, absent, distant și rece. N-are rost să-l întrebi de ce se poartă așa, nu vei obține un răspuns coerent. Dacă vei supraviețui acestei experiențe, peste câteva zile vei fi într-o galerie de artă, la teatru, la operă sau într-un muzeu cu Geamănul tău, absolut hipnotizată de vastele lui cunoștințe și numeroasele lui subiecte de interes.
Va fi neobișnuit de tandru și va deborda de vise fragile și colorate despre viitorul vostru comun. Apoi îți va cere mâna. Din senin. Fulgerător. Vei uita toate furtunile și norii negri și vei spune "Da" înainte să se răzgândească. Și iată-te logodită cu o enigmă.

Un comentariu: