duminică, 11 noiembrie 2012

Bărbatul Taur

Alături de un Taur trebuie să fii într-o permanentă goană sau foarte grăbită. De fapt, Taurului îi ia destul de mult timp ca să își dea seama dacă a găsit sau nu femeia potrivită. Secretul pentru a-i câștiga dragostea și atenția constă în prietenia pe care trebuie să i-o oferi, în primă instanță. Dacă îl inviți la cină, ține minte că îi place să mănânce copios, ba chiar să și gătească el. Deși este senzual și romantic, materialismul său incipient își spune cuvântul, așa că ia-ți cele mai bune haine și îl vei impresiona. Ca pe orice bărbat, la urma urmei, dar cu atât mai mult în cazul Taurului, lasă-l să domine puțin atmosfera și să vorbească despre el, îți va fi de folos să afli ce îi place și ce nu. Ferește-te să îl faci gelos, nu va aprecia tenta jucăușă de tachinare. Sfat: la prima întalnire în dormitor pune muzică romantică și lumini difuze, îl vei încânta.


Cum e bărbatul Taur
Probabil că îți imaginezi că bărbatul tipic din Taur e un om tăcut și practic, de bun simț și realist ca o pereche de papuci de casă. Asa și e. În plus, vei observa că nu se aruncă cu capul înainte când vrea să intre în acțiune, ci e tacticos și precaut.
La fel de adevărat. Prin urmare, deduci tu, e logic să presupui că nu e prea romantic. Cu desăvârșire fals. Cine ți-a băgat în cap că poți analiza personalitatea taurină folosind doar logica? Probabil vreun tip din Balanță care vrea să te impresioneze! Ei, bine, greșește! Logica nu e de prea mare ajutor când încerci să dezlegi misterul unui simbol puternic și masculin cum e cel al Taurului, care e condus de o planetă pașnică și iubitoare ca Venus. Trimite-l pe deșteptul din Balanță înapoi în bibliotecă!

Cum cucerești bărbatul Taur
Bineînțeles, există și părți mai puțin plăcute într-o legătură amoroasă cu un Taur - nu există perfecțiune. În primul rând, va trebui să îți scoți de la naftalină comportamentul de doamnă. Nici un astfel de mascul nu va suporta o femeie stridentă, masculină, cu limbaj de birjar și atitudine de dresoare de lei. Dacă ai opinii la care ții foarte mult nu încerca să i le bagi pe gât și nici nu te lăuda în public cu inteligența ta.
în particular, el respectă o femeie inteligentă (deși prețuiește mai mult bunul simț), dar ai face mai bine să-l lași pe el să fie deșteptul din cuplul vostru atunci când ieșiți împreună undeva. Fă-o, tu, pe emancipata în fața prietenilor lui și va avea una din următoarele două reacții. Dacă e un Taur primitiv (și nu ai idee ce mulți sunt astfel) probabil că-ți va da un brânci, te va scutura, sau chiar îți va arde o scatoalcă într-un loc bine ales după ce ajungeți acasă.
Dacă e genul mai sofisticat, se va închide în el și va rămâne așa toată seara, fără să mai schimbe o vorbă cu nimeni, până când te vei simți așa de prost încât îți vei dori să te înghită pământul. În plus, și prietenii voștri vor fi la fel de stânjeniți, așa că seara voastră se va duce cam pe apa Sâmbetei. Primul tău impuls va fi să dregi ce-ai stricat, dar tentativele de a-l înveseli și a-l scoate din starea lui încăpățânată înainte de a-și face damblaua se vor dovedi absolut imposibile.
Mai mult, dacă vei încerca să-l tachinezi ca să-l readuci pe linia de plutire nu vei face decât să-l scoți din sărite și mai tare. Insistă prea mult și-l vei transforma din Sfinx într-un taur furios, care cu siguranță va da drumul unor "aprecieri" ce îți vor aprinde obrajii de rușine. Ori așa, ori va spune calm prietenilor: "Mă scuzați că plec mai devreme, dar trebuie s-o târăsc acasă pe muierea asta cu gura ca o meliță ca să-i dau o lecție". După o astfel de scenă ai să te ascunzi de toți cunoscuții săptămâni în șir. Dacă-l vezi întinzându-se după haină, fă bine și pregătește-te și tu de plecare.
Un bărbat Taur rareori își va lăsa femeia singură printre lupi, neprotejată, indiferent cât de tare l-a scos din sărite. O va lua cu el, de păr, dacă e nevoie. Așa că nu te gândi că vei rămâne în urmă ca să te plângi prietenilor de el. Când pleacă el, pleci și tu! Și te-aș sfătui din suflet să-ți ceri scuze înainte de a ajunge acasă. El n-o s-o facă în veci. Nici alergatul la mama n-o să-ți ajute.
Cât timp el e cel care plătește cheltuielile de întreținere, la el în pat ai să dormi. Prima tentativă de "Plec la mama!" va fi probabil și ultima. După un prim contact cu furia lui, părinții tăi vor învăța repede să țină ușa încuiată și să te lase să-ți rezolvi singură problemele. Bărbatul Taur e foarte răbdător, dar nu se va lăsa călcat în picioare. Însă nici nu îi va plăcea să fie sufocat de o femeie ca o iederă. E prea practic și își iubește prea mult libertatea ca să-i placă o femeie care se agață de el ca scaiul și plânge din nimic. Nu-l deranjează ca partenera să aibă ceva temperament și vioiciune.
Cu un zâmbet plin de amuzament detașat o va urmări cum zburdă veselă în mod tipic feminin, așa cum urmărești o pisicuță drăgălașă jucându-se cu un ghem colorat. Cu condiția ca pisicuța să știe că, la un semn al stăpânului, să înceteze cu joaca și să asculte vocea acestuia. Nimeni nu poate fi mai blând, mai bun și mai tolerant decât un bărbat Taur, atunci când nu-și simte amenințată masculinitatea. Ar face orice pe lume pentru femeia pe care o iubește, mai puțin să o lase să poarte ea pantalonii în familie. Poate că uneori se poartă ca un urs stângaci, iar umorul lui e deseori grosier și ridicol, dar nu va fi niciodată luat de fraier.

Dragostea și bărbatul Taur
E posibil ca Taurului să-i ia mult timp să decidă dacă vrea să fii femeia lui. El nu e genul care să facă un triplu salt în piscina iubirii ca să descopere în cădere că cineva a uitat să umple bazinul. Dar odată ce s-a hotărât că tu ești aleasa și-și pune în cap să te cucerească, iubitul din Balanță va parea un școlar stângaci pe lângă el.
Îi va face de râs chiar și pe Leul îndrăgostit și pe pasionalul Scorpion. Acest bărbat Taur rațional, practic, lent și hotărât e capabil să-ți trimită câte un trandafir roșu în fiecare zi până când vei accepta propunerea lui, fie ea de căsătorie, de ieșire împreună sau de orice fel. Poate chiar să scrie un cântec sau o poezie romantică și să ți-o trimită sfios, fără să o semneze, știind că vei ghici expeditorul. Taurul poate fi un iubit tandru, blând și protector. Firea lui senzuală îl face sensibil la parfumul tău, la finețea pielii tale și moliciunea părului tău. Poate că n-o să-ți spună asta în față folosind cuvinte înflorite, dar va găsi o modalitate să-ți transmită mesajul. Simțul lui tactil e foarte puternic.
Acest semn de pământ e plin de contradicții în viața amoroasă. Taurului îi va plăcea să te vadă îmbrăcată în blănuri luxoase și culori intense. Îți va cumpăra un buchet parfumat de violete proaspete de la bătrânica din colț, căreia îi va lăsa în coș un bacșiș generos pentru că-i amintește de mama lui. Însă tu nu-i vei aminti niciodată de mama sau sora lui, decât atunci când va fi cazul să te protejeze de privirile obraznice ale altor bărbați care încearcă să-ți facă avansuri.
Muzica îi va stârni emoții puternice și cheful de dragoste. Aproape sigur are un cântec favorit care îi amintește de tine de fiecare dată când îl aude. E cel pe care-l tot pune la casetofon sau tonomat. Dacă îți mai trebuie dovezi ca să te convingi că e un suflet romantic, Taurul tipic te va ajuta să-ți umpli cufărul de zestre, făcându-ți cadou la zilele de naștere porțelanuri, argintărie, iar de Crăciun vei crede că e Moșul în persoană când va apărea în prag încărcat cu pachete misterioase și flecuștețe sentimentale.
Îți va sugera partide de înot la lumina lunii, picnicuri în păduri răcoroase și izolate și plimbări sub cerul înstelat pe drumuri de țară. Felicitarea lui va fi cea mai mare, mai elegantă și mai elocventă din câte va distribui poștașul de Ziua îndrăgostiților. Când un Taur îți face curte, păi îți face curte, nu se joacă! Probabil vei fi dusă la cină în restaurante luxoase, cu lumini difuze și viori și nu va uita niciodată data la care v-ați cunoscut, sau orice altă aniversare intimă a voastră. Pentru Dumnezeu, cât romantism îți mai trebuie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu