marți, 11 august 2009

Femeia Capricorn

“5 am spus? 5 sa fie!”
Tine minte ora de intalnire daca vrei sa o mai vezi a doua oara! Nu prinzi din zbor femei ca ea! Si asta nu pentru ca de obicei “vaneaza” la sol, ci pentru ca nu oricine are nas de ea. Tot timpul serioasa, cu un fler extraordinar, ea este capabila sa duca totul la bun sfarsit fara sa se planga o clipa. In niciun caz nascuta pentru munci inutile, ea poate depune un efort sisific pana ce isi atinge obiectivul. De acolo, din fruntea ierarhiei unde ajunge adesea, nu o mai ai nimeni. Si asta pentru ca pasii marunti sunt tehnica ei, iar darzenia si inteligenta armele pe care nu le pierde vreodata. Daca o vei cunoaste, vei crede ca este prototipul omului de succes. Chit ca nu o vei putea copia in veci!
Structura corporala:
Daca in copilarie parea o doamna batrana, cu gesturi greoaie, pe masura ce inainteaza in varsta intinereste. Se va transforma incet intr-o femeie cu aer tineresc si nu va pierde bujorii din obrajori nici macar atunci cand celelalte femei ii inlocuiesc cu make-up.
De obicei are o structura plapanda, dar puterea ei vine din interior si rezistenta in fata problemelor de sanatate este mult mai mare ca la alte semne.
Este destul de slaba, iar inaltimea peste medie o pastreaza frumoasa pana tarziu. Frumusetea fizica este perfect pusa in evidenta de o anumita timiditate care paleste cu varsta, lasand-o sa infloreasca vizibil. Neincrederea in sine ii poate afecta si imaginea despre sine, dar manierele, bunul gust pe care il are in materie de haine si gratia gesturilor o transforma intr-o doamna ce provoaca la descoperire. Doar barbatii adevarati se simt capabili sa-i dea curs!
Structura psihica:
Nu e deloc usor sa ajungi in mintea unei femei Capricorn! Draguta, manierata, isi poarta etichetele cu gratie. Ce e dincolo de acest aer sobru, care te poate intimida la prima vedere? O femeie extraordinara! Desi adesea se zice ca femeile Capricorn sunt nascute pentru cariera, multe dintre ele simt frumusetea artei. Unele se ocupa de mecenat, altele au curajul sa cante pe scena. Sunt capabile de orice daca exista pasiune. Si ele au curajul si darzenia de a-si urma pasiunea. Bineinteles, nu pe burta goala! O femeie Capricorn stie ca visele si talentul nu se nasc din praf de stele. Daca viata (destul de grea, adesea) nu i-a dat o familie foarte instarita, ea va face tot posibilul sa isi achizitioneze banii necesari unui trai imbelsugat. Apoi, cand altii se gandesc la pensie si la cat de greu le va fi sa faca rost de bani pentru medicamente, ea va calcula ce cursuri de dans sau scrima sau actorie va face. Varsta o face mai tanara, mai frumoasa, mai deschisa spre alte sfere ale vietii decat cea materiala.
Este o carierista, ajunge intotdauna acolo unde isi propune, dar nu calcand pe cadavre. Tot ce are merita si nu are putin deloc. Nu te teme: cariera nu o scapa de familie. Traditionalista, iubeste familia si intotdeauna le va purta respect celor care i-au dat viata.
Viata amoroasa:
Adesea se lauda ca nu crede in dragoste. Adesea nu crede in dragsote, dar poate avea multe relatii ca pe afaceri profitabile. Cand lasa jos garda de fier a interesului financiar, poate simti multa pasiune. Nu va scrie epistole de amor cu un “la revedere” incarcat de inimioare si buze rujate, dar va arata cata iubire poate sa ofere prin tot ce face. Desigur, doar un om special poate observa toate tipurile de “te iubesc” pe care stie sa le spuna fara cuvinte.
Adesea neincrezatoare, ea intra greu in febra pasiunii. Teama de a fi vulnerabila o pastreaza rece si chiar daca sufera, nu va declara niciodata. Este puternica si prefera sa ramana o stanca decat sa se topeasca o noapte in bratele cuiva si a doua zi sa nu mai stie de unde sa se adune. Poate suferi mult, adesea si o viata intreaga pentru un barbat, dar nu iarta si nu uita atunci cand este ranita.
Daca ai descoperit-o, esti un barbat cu adevarat special. In schimbul fidelitatii tale, vei avea tot ce iti doresti: iubire, grija, model. Fie ca va ramane acasa pentru a-ti creste copiii (da, iubirea o poapte transforma in femeia de casa), fie ca va munci la 2 job-uri ca sa te ajute sa iti platesti facultatea pentru ca ai convins-o ca iti place si poti adue mai multi bani in casa, ea ti se poate dedica cu totul.
In plus, trebuie sa ai cultul familiei. Cinele se respecta, week-endurile la fel, nu mai zic de traditii. Ce conteaza ca etsi alergic la carnea de miel daca e Paste si ea face cel mai bun drob? A! Era sa uit: iubeste-i familia! Cand o iei de nevasta te casatoresti cu toate neamurile ei. Nu te speria, de obicei sunt oameni deosebiti, doar nu iesea o vita asa nobila din ceva porcesc! Si ea va raspunde la fel, desigur. Poate ca voi sunteti Adam si Eva, doar toata lumea va este draga!

21 de comentarii:

  1. Sunt nascuta pe data de 23 decembrie si am trecut de 40 ani .... constat acum citind horoscopul ca este adevarat tot ce se spune despre femeia capricorn sub toate aspectele ei
    Bella

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Ma numesc Ioana si sunt la fel, in zodia Capricorn. Intradevar, tot ceea ce este postat pe acest site despre femeia Capricorn, este foarte adevarat. Este o fire ambitioasa, cu mult bun gust, care stie sa-si urmareasca scopurile fara a calca pe cadavre. Cine reuseste sa o cunoasca cu adevarat, este un barbat special care, probabil este aproape la fel ca ea. Sunt de acord si cu faptul ca femeia capricorn este o carierista, eu spre exemplu, am 26 de ani si sunt in Consiliul de Administratie la una din cele mai mari fabrici din Sud-estul Europei. Sunt de acord si cu faptul ca femeia capricorn este materialista, insa este asa din cauza faptului ca isi doreste un trai imbelsugat nu numai pentru ea, ci si pentru intreaga ei familie.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt nascuta pe 01 ianuarie.o zi speciala, o zodie speciala.Asa e, nu uit, nu iert, sunt rece in dragoste si cu greu poate intra un barbat in gratiile mele. sunt atrasi de firea mea ca un magnet, de puterea cu care trec peste toate. mi s a reprosat ca nu stiu sa iubesc..... dar sunt mandra de mine si daca ar fi sa ma mai nasc o data tot femeie capricorn m as naste. va poop

    RăspundețiȘtergere
  4. buna ma chiama Raluca,sunt pe 14 ianuarie.Tot ce se spune este adevarat,nu iert,nu uit,sunt inplacabila,ca o stanca.ce putem face daca asa suntem noi CAPRELE.Trebue sa ne acceptati asa cum suntem.va pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiti independente doamnelor Capricorn, viata voastra este doar in propriile maini...eu merg pe principul: daca tu nu te ajuti nimeni nu o va face. Va saluta tot una de-a vostra ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna, sunt ioana, si vreau sa va zic ca sunt un capricorn autentic. Exista o echilibristica speciala intre job si familie, greu, dar exista. Am un jo foarte solicitant insa, imi fac timp de toate.In ce priveste latura ascunsa a femeii capricor, arat ca sunt de acord, in sensul ca, de de gheata, este foarte devotata si cu bratele deschise pentru o iubire adevarata.

      Ștergere
  6. buna fetelor....sunt nascuta pe 18 ianuarie si pot spune ca intr-un fel sunt mandra ca fac parte din aceasta categorie.Avem atatea calitati bune dar marea noastra problema, cred ca este ca nu avem si norocul de a gasi pe cineva care sa si stie sa ne pretuiasca aceste calitati...PACAT suntem capabile sa oferim multa dragoste si daruire totala...si ptr ce?????cand looomea este atat de egoista.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule te cheama cumva Roxana?

      Ștergere
    2. Ai incercat o relatie cu un barbat capricorn? Cred ca ai fi uimita cat de bine se potrivesc femeile din capricorn cu barbatii din aceeasi zodie...eu sunt in aceasta situatie si pot sa spun ca ma consider multumita de relatia pe care o am :)

      Ștergere
  7. Gagicilor stati linistite ca este cine sa va pretuiasca aceste calitati si care chiar cauta femei cu asemenea calitati...capricornul.Eu sunt capricorn si intamplator am citit ceea ce ati scris mai sus...sunteti extraordinare.Noi suntem cei care cautam putere,stabilitate,echilibru,fidelitate si multa multa ambitie la o femeie.Frumusetea ne intereseaza mai putin,nu e pe primul loc,insa apreciem la o femeie capacitatea intelectuala,fidelitatea si ne nenoroceste,ne place la nebunie sa o vedem pe picioarele ei,independenta,puternica,cu banii ei...Daca stie ce e RESPECTUL,ne vorbeste cu respect,nu ne contrazice si nu sare calul atunci alta nu ne mai trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Capricorn, Capricornii au intotdeauna (sau aproape) dreptate si atat timp cat vor crede ca e asa...se vor contrazice la infinit daca e nevoie, depinde doar cine are argumentatia mai bine pusa la punct. Dar...mi se pare mie sau...simt aici un iz de... "eu am dreptate pt ca sunt barbat"?...nu de alta dar mi se pare o viziune atat de ingusta si limitata sa privezi pe celalalt de libertatea de exprimare... :)

      Ștergere
  8. Buna!Ce ii place femeii capricorn sa primeasca,cadou?:)

    RăspundețiȘtergere
  9. sunteti niste false si niste prefacute doamnelor capre...rele de musca, puse pe capatuiala, ati face orice pt un ban in plus...si va mai si mandriti cu asta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne, nu pot sa cred cat sunteti de increzute, lipsite de orice fel de scrupule si orice urma de bun-simt...pana si felul in care scrieti pe un site public denota cat de superioare va credeti dar ce suflete mici aveti...

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt nascuta pe 18 ianuarie,intradevar este adevarat despse zodia noastra ,suntem foarte dedicate partenerului cand iubim ,tot ce s-a scris este adevarat... suntem destul de complicate intr-o relatie,va pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Sant mandra ca sant capricorn, nu exagererez cu nimic , am tot ce-mi trebuie, frumusete, inteligenta, fidelitate, nu intalnesti o astel defemeie in fiecare zi, daca ai gasit-o pastreaz-o, dar ai grija sa nu o dezamagesti, nu uita si nu iarta, ptr ca ea nu te va dezamagi niciodata daca te va iubi, si nu calca pe cadavre sa ajunga sus, ii e predestinat sa fie o femeie puternica, cu un suflet mare,,,

    RăspundețiȘtergere
  13. imi place ca femeile capricon sunt foarte "modeste"..pe bune? sunt femei mai frumoase,mai inteligente,mai fidele..dar stiti ce se gaseste mai rar?modestia..

    RăspundețiȘtergere
  14. Au uitat sa mentioneze aici ca detestam frustratii care nu sunt in stare sa-si depaseasca propriile limite si au impresia ca a arunca noroi in curtea vecinului ii face mai buni decat pe insusi vecinul...care nici macar nu-i baga-n seama... :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu siguranta modestia noastra e o baliverna dar orgoliul se gaseste in orice om dar cateodata monumental ( inclusiv in acele comentarii rautacioase de mai sus ... )sunt mandra ca sunt capricorn doar pentru ambitia si rezistenta pe care nicio zodie nu o are atat cat noi

    RăspundețiȘtergere