duminică, 9 august 2009

Femeia Gemeni

Uite unu! Si-nca unu! Si-nca unu!! Si-nca unu?!
Cati iepuri dintr-o lovitura? Nu o sa ii poti numara niciodata daca dai peste o femeie Gemeni! Pe cat de sclipitoare este, pe atat de instabila. Vine repede, iti ia ochii, inima, pleaca, se intoarce altcineva, te buimaceste, te vrajeste, te copleseste. E femeia minune a horoscopului si se schimba mai des decat bate vantul! Actrita, oratoare, barfitoare, copila, femeie matura, acum serioasa si imediat amuzata la maxim, jongland cu extremele si imbinandu-le perfect in fiinta ei facuta parca din eter, captiveaza, hipnotizeaza, copleseste. Cum sa ii iesi de sub vraja sau cum sa ii ajungi sub vraja si sa nu te mai lase sa pleci? Descoper-o!
Structura corporala:
Semn de aer, dominat de planeta Mercur (zeu cu aripi), femeile pe care le patroneaza au o inaltime peste medie, un corp suplu, uneori chiar slab. Mainile si picioarele sunt lungi si subtiri. Ochii sunt cei care farmeca intotdeauna, umbrele de gri sau verde cucerind instantaneu. Pielea este subtire, permitand sa se vada venele. (probabil de la ele se inspirau poetii romantici…si nici nu e de mirare de ce sufereau atat…)
Ca Geamana, ti se potriveste orice tip de imbracaminte, de la haine largi, sport, la costume office la care muncesti foarte mult sa arati scortoasa. Indiferent pentru ce ai opta, prezenta fizica va avea un aer boem, amuzant, jucaus. Moda tinutei office in care poti sa porti tenisi la birou a fost, probabil, gaselnita unei surate de-ale tale!
Mersul este usor, aproape plutitor, miscarile sunt zglobii, rapide, intotdeauna mai mult ascunzand intentii decat semnificatii (stiu ele, Gemenele, cum sa cuceareasca prin orice gest!).
Structura psihica:
Psihicul unei native din Gemeni inseamna 90% creier. Asta cel putin la prima vedre. Cu o inteligenta ascutita, cu o limba si mai ascutita mai ales cand vor sa fie rautacioase, cu un spirit de observatie care pe multi ii sperie si cu un simt practic pe care il folosesc repede si bine, Gemenele sunt wonder-women in tot ce fac. Marea lor buba este ca se risipesc in 10 directii la un moment dat ca imediat dupa acel moment sa se hotarasca pentru a 11-a. Au o curiozitate pe care multi o cred bolnava, un interes foarte usor de starnit si aproape imposibil de pastrat timp indelungat, o multime de proiecte incepute, foarte multe abandonate la mijlocul drumului. Capabile de inovatie, ajutate de o minte care vrea mereu noul, nu se obosesc indelung ca sa obtina ceea ce vor. Nu se dau inapoi de la specula, de la practici uneori nu tocmai ortodoxe, insa stiu sa iasa basma curata din orice incurcatura. Aluneca printre degete, mercurul schimbator si de nestapanit fiind si metalul care le reprezinta atat ca zodie, cat si metaforic, ca stare.
Viata amoroasa:
E visul oricarui barbat! Pe langa faptul ca prezenta ei inseamna un harem asigurat acasa, iti da voie sa mai dai iama si prin randurile altor femei. Bineintels, si ea va face la fel. Cu alti barbati sau…. femei! Nu ii cere socoteala, e ca un flutue! Daca ii zdrobesti aripile, altii nu se vor mai bucura de ea, dar nici tu! O partenera capabila de discutii pana in zori, ca intre doi buni prieteni chit ca va leaga o iubire de poveste, o amanta incredibila, cu care sa incerci tot ce iti trece prin minte si mai ales tot ce ii trece prin minte, o mama iubitoare si plina de idei, copiii tai preferand-o partenerilor de joaca pentru ca are idei cel putin la fel de interesante ca ei, o gospodina… hm, nu tocmai talentata, dar gata sa inoveze tot, de la coacerea prajiturii pe aragaz la spalatul rufelor cu sampon pentru par gras - o femeie surpriza in fiecare zi! E ca si cum ti-ai luat matriosa la super-oferta! De ce superoferta? Pentru ca fiecare papusa e altfel si toate sunt ale tale daca stii sa o iubesti si sa o cuceresti. Ea vrea asta, fara sa iti spuna. Arata-i ca esti printul la care viseaza nemarturisit! Si nu veni pe cal alb: ii plac masinile de teren, spatioase, cu geamuri fumurii in care poti sa faci sex in toate pozitiile!

21 de comentarii:

  1. ma regasesc....:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt femeie si sunt gemeni are perfecta dreptate se zice o adaugare as dori se zice ca barbatii vor femei sensibile nu e adevarat vreti femei luati-va mama una in zodia gemeni suntem complicate asa este dar suntem femei singurele care avem tarie de caracter si ne descurcam singure barbati vreti iubite? amante? mame la copii? gospodine? draci? ingeri? indiferent ce vreti..... cautati o femeie in zodia gemeni de specificat nu exista barbat nesatisfacut sexual de o geamana . stiu ce zic ........incercati...incercarea moarte nu are!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. TARRREEE...EXACT ASA SUNTEM!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce sunt gemenii atat de ciudati ?:)) eu sunt scorpion >:)

    RăspundețiȘtergere
  5. geamano nu mai vorbi prosti prostesti lumea si aici cu masca aia a ta frumusica omu cat var face pe plac tot va plictisiti si cautati mereu alti barbati va cunosc perfect am stat 4 ani u una si eram peste ia la tot fizic creier bani ... si ce am rezolvat un sut in fund orice ai face nu e bine daca ii arati dragostea ta esti termiant profita de tine te face carpa daca esti indifrent si o ia in cap si incepe sa umble de nebuna iti zice ca te iubeste poate chiar si sa iti planga in fata si de mana cu tine daca este unu mai bun ca tine flirteaza daca ii zici ceva ..pai domne esti prea gelos ce face am comunicam si eu socializam :) niste falsi au o fata buna dar aia este doar pt interesele lor si atat! prefera sa te lase pt prieteni lui, astazi iti zic ca te iubesc maine ca te urasc NISTE NEBUNI imi este mila de sufeletele lor dar si de al meu :) ciao !

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu una chiar na ma ragasesc in tot.Sunt o persoana care optez mereu pentru o relatie de lunga durata nu imi zboara mintea sau ochi la alti baieti , sunt fidela si o gospodina desavarsita

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt gemeni,totul ce skrie intr-adevar real...gemenele nu au nevoie de plingacioshi,ele au nevoiea doar de un iubit camarad care sa fie pe frecventa lor oricind...in caz ca nu gasesc pe altcineva!

    RăspundețiȘtergere
  8. super tare descriere ma regasesc si eu sunt cu un scorpion de 4 ani si nu l-am inselat niciodate,dincontra il iubesc de mor

    RăspundețiȘtergere
  9. Partial adevarat. Eu si colega mea de camera suntem in zodia gemeni si e o curatenia sclipitoate in camera noastra si gatim destul de bine. Ambele suntem fidele. Depinde acum si de modul in care este crescuta fata si cum este educata :) Depinde de gene :) Nu generalizati :)Sunt femei infidele in toate zodiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una din prietenele mele este in zodia Gemeni si o regasesc intru totul in descriere...dar acestea sunt niste trasaturi generale, fiecare este unic in felul lui :)

      Ștergere
  10. adevarat, dar tin sa mentionez ca femeia gemeni este o buna gospodina si nu este superficiala cum sustin unii... si inca ceva- nu, a-ti citit bine nu este deloc aeriana,am intalnit femei gemene care se dadeau a fi capiate si aiurite doar ca sa scape de mai stiu eu ce incurcaturi, si inca ceva - sunt sirete, foarte sirete- vulpici as zice)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Cautama pe beghean_robert@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. stiti ce totul este sdevarat pana si cu inselatu .... si eu sunt gemeni si chiar miam inselat iubitu pentru ca nu am obtinut de la el ce am vrut.... femeile din zodia noastra sunt niste crve in pat orice ati zice....

    RăspundețiȘtergere