marți, 11 august 2009

Femeia Rac

Ai grija ce atingi: totul se poate sparge!

Cu Racii nu stii niciodata cand e prea mult sau prea putin. Sunt niste fiinte atat de sensibile, incat drumul lor pna la tine se poate termina brusc si ireparabil. Mersul inainte si inapoi e o joaca formidabila pe care doar un om cu un simt special o poate respecta si iubi. Da, sunt senzitivi si imaginativi de cand se nasc si pe parcurs invata sa isi foloseasca aceste calitate pentru a se apropia de oameni si a-i marca definitiv. Racii nu sunt doar cei care iti lasa urme dureroase pe maini, ei sunt fiintele care iti prind in clestiisorii lor sufletul si atat de bine stiu ce sa faca apoi cu el incat te vei ruga sa nu iti mai dea drumul niciodata.

Structura fizica:

Fata de obicei rotunda iti lasa la vedere un zambet putin retinut, desi ai buze si dinti perfecti. Ochii de culoarea apelor exotice contrasteaza cu parul adesea inchis la culoare si cu pielea care pare mereu sarutata de soare.

Corpul este dezvoltat frumos, mainile si picioarele sunt atragatoare si stiu sa se transforme in clesti cand vrei sa agati pe cineva. Chiar daca nu esti inalta, arati ca o fetita uneori timida, alteori jucausa, dar intr-atat de matura incat sa folosesti ambele ipostaze in favoarea ta. Absolut natural, as zice inconstient. Esti un spectacol si pentru tine, mai ales cand porti culori deschise, cum ar fi bleu si te plimbi seara pe malul marii, lasand briza sa te invadeze si luna sa te ocroteasca.

Structura psihica:

Cel care a spus ca femeile sunt sensibile sigur a cunoscut indeaproape o femeie-Rac. Cu dispozitii schimbatoare, ea se pierde adesea in hatisul propriilor trairi. Si stie sa ii piarda acolo si pe cei ce ajung atat de aproape de ea.

Orice are valoare sentimentala pentru aceasta fiinta de iulie si doar ea intelege cat de mult poate insemna o pereche de cercei pe care i-a primit cadou in clasa a 3 a de la mama. Isi iubeste mama cu o sinceritate copilareasca toata viata si are permanent nevoie de ea. Daca nu a fost o fiica norocoasa nu inseamna ca devalorizeaza importanta materna in viata ei: pur si simplu va cere mereu asigurari suplimentare, nevoia de securitate si de confirmare permanenta fiind la ea o natura primordiala.

Frica de a fi respinsa, de a nu fi suficient de buna o fac uneori pesimista si pasiva, iar lacrimile care i se ivesc in ochi sunt mai sincere decat ale oricarei femei din zodiac (da, si Pestii plang sincer, doar ca la ei tristetea nu se poate explica: totul poate fi un motiv, chiar si fictiv).

Poti sa ai incredere in ea, adora confesiunile, dar doar atunci cand i se fac: nu are rost sa ii ceri reciprocitate, cu greu spune ce o doare. Dispozitiile ei difera in functie de fazele Lunii si ar trebui sa o intelegi de ce este adesea o cu totul alta fiinta decat acum doua saptamani. Da, poate avea si simtul umorului, si putere de a te sustine pana la capat, si perseverenta cand e vorba de lucruri importante pentru ea sau familia ei si se poate transforma pe loc intr-o sirena cu mult sarcasm daca trebuie sa arate dura. Poate sa influenteze masele si sa vorbeasca atat de frumos in public incat sa nu crezi ca este chiar fiinta acea care adora cinele romantice. Nu mai zic de talentul pentru scris sau alte arte. Ba chiar si psihologia, mai ales cu partea ei subtila, poate fi un mediu pentru ea. In mod cert nu vei sti de fiecare data in ce dispozitie si ce rol imbraca iubita ta astazi, dar nu te vei satura sa o tot descoperi.

Viata amoroasa:

Aici este un adevarat cocktail de trairi. E in natura ei ca femeia Rac sa fie pasionala si romantica. Orice relatie implica pentru ea sinceritate si devotament total din partea ambilor parteneri, as aca ai grija daca vrei doar ceva pasager- s-ar putea sa ranesti una dintre cele mai frumoase fiinte pe care le vei intalni in viata ta.

Asteptarile de la partener sunt formidabil de mari si ea chiar crede ca exista un Fat-Frumos care sa ii ofere protectie, iubire si incredere nelimitate. De multe ori isi transforma visul in realitate: este, in felul ei complex, un magician.

Nu va face niciodata primul pas catre tine, ba iti va fi greu sa o convingi sa nu iti zadarniceasca eforturile de a o cuceri. Felul ei de a se trage inapoi cand simte ca cineva se apropie e doar o frica de copil. Este timida, dar atunci cand vei reusi sa o aduci in viata ta ti se va arata cu totul: puterea si slabiciunea ii vor face un portret perfect, aratandu-ti o sotie devotata, o prietena-consfatuitor extrem de agila, o mama pentru copiii tai exact asa cum ti-ai fi dorit si tu sa ai, o zana buna care iti va face viata mai frumoasa in fiecare zi. Si nu doar pentru ca se pricepe de minune la gatit si este gata sa stea zece ore in bucatarie ca sa te astepte cu cea mai gustoasa cina din viata ta. Cum sa nu o rasplatesti in fiecare zi cand este ca o comoara fara sfarsit?

16 comentarii:

  1. ce frumos ! asa e si eu sunt rac :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa descriere...Si eu sunt rac si ma regasesc....felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  3. .... e frumos si adevarat... va asigur!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt rac, ma regasesc in randurile de mai sus...ai citit in sufletul racilor... frumos

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt rac .....si ma regasesc in descriere

    RăspundețiȘtergere
  6. super! si eu sunt femeie rac si totul este adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. super si eu sunt o femeie rac si ma regasesc an toate

    RăspundețiȘtergere
  8. Da ,chiar asa este :)suntem iubitoare,devotate si sensibile :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Totul este adevarat si mai si IUBESC un barbat rac.

    RăspundețiȘtergere
  10. Superba descriere. Ma regasesc in fiecare cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  11. super eu sunt un baiat balanta :)) (buna no?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da asa e ai descris f.bine fem.rac doar ca se poate schimba foarte mult daca iubeste un scorpion oricum bafta in continuare cu blog.

      Ștergere
  12. foarte frumos si eu sunt rac si chiar ma regasesc
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu ce sa zic... nu stiu sa gatesc... si imi place mult medicina veterinara. se pune?! si da... sunt rac.

    RăspundețiȘtergere